Trabzon'da teröristlerin konuşmaları takibe takıldı

Eren Bülbül'ün şehit olması sonrasında arama çalışmalarının sürdüğü teröristlerin telsiz konuşmaları takibe takıldı.

Trabzon'da teröristlerin konuşmaları takibe takıldı

Haber61 - Haber Servisi - Doğu Karadeniz Bölgesinde bulunan ve bir süredir güvenlik güçleri tarafından aranan teröristlerin Giresun ile Trabzon sınırında kırsal alanda telsiz kestirmeleri istihbarat birimlerinin teknik takibine takıldı.


Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Maçka kırsalında son eylemlerini gerçekleştiren eli kanlı terör örgütü PKK’lıların yakalanması için Giresun Bölge Jandarma Komutanlığı ile Trabzon ve Giresun İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve İstihbarat Şube Müdürlükleri çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında Eren Bülbül’ü şehit eden teröristlerin Giresun ile Trabzon kırsalı alanında telsiz ile Tunceli ile görüştükleri öğrenildi. İstihbarat birimlerinin yapmış olduğu çalışmada telsiz kestirmelerinden örgüt üyelerinin kış koşullanması ile alakalı görüştükleri tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber