Trabzon'da terör operasyonları! "Mardin, Diyarbakır, Şırnak değil"

Trabzon’da terör operasyonları devam ediyor.

Trabzon'da terör operasyonları! "Mardin, Diyarbakır, Şırnak değil"

Trabzon'un Maçka ilçesindeki terör operasyonları devam ediyor. 


Trabzon’un Maçka ilçesinde Jandarma Uzman Onbaşı Osmangazi Çetingöz’ün şehit edilmesinin ardından bölgedeki operasyonlar devam ediyor. Giresun ve Gümüşhane illerinden gelen ekiplerin de destek verdiği operasyonlarda kötü hava koşulları ve sisin görüş mesafesini azalttığı öğrenildi. 

Bölgede ilk olarak 1994 yılında görülen terör örgütleri Karadeniz bölgesinde yer edinmeye çalışsa da güvenlik güçlerinin aralıksız mücadelesi sayesinde hayalleri kabusa dönüşürken, bitki örtüsünün fazla olması nedeniyle terör örgütlerinin kendilerini kamufle etmelerinin kolaylaştığı belirtildi. Güvenlik güçleri tarafından bölge didik didik aranırken, olası bir çatışmaya karşı yol güzergahlarında önlemler alınıyor.

Bölgedeki operasyonlarla teröristlerin kaçamadan yakalanacağını belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Burada hiç yuvalanamazlar. Onları yakalayacağız, üzerlerindeyiz. Bitki örtüsü ağaçlıklı olduğu için kamufle olabildiler. Burası Mardin, Diyarbakır, Şırnak gibi değil kabak gibi ortaya çıkacaklar. Trabzon vatanını, milletini çok sever. Teröristler halktan destek alamazlar. Orada demek ki ormanların içinde biraz gizlenebildiler. Allah’ın izniyle onları çık kısa sürede ortaya çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler