Trabzon'da tefeci iddiasıyla gözaltına alındılar üfürükçü çıktılar

Evde yapılan aramada 200 den fazla muska bulundu

Trabzon'da tefeci iddiasıyla gözaltına alındılar üfürükçü çıktılar

Trabzon Emnyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, artan şikayetler üzerne tefecilik yaptığı idda edilen A.B. ve M.B. adlı iki kişiyi gözaltına aldı.

Habertürk'ün haberine göre;

Tefecilik, yağma, şantaj ve tehdit suçlarını işlediği iddasıyla sorgulanan A.B. ve M.B. adlı iki kardeşin ikametlerinde ve araçlarında arama yapıldı. Evlerinde yapılan aramada 247 adet muska bulundu. Polisin yaptığı araştırmada tefeci olduğu idda edilen iki kardeşin insanlara "Seni cin çarptı" diye muska yazdığı ortaya çıktı.

ÇEK VE SENETLER DE ÇIKTI
Mali polisin iki kardeşin ev ve araçlarında yaptığı aramalarda ayrıca 41 bin 500 lira tutarında 11 adet senet, 1 adet 65 bin Euro tutarında senet, 2 adet 110 bin lira değerinde çek, 2 adet 158 bin lira tutarında ödeme dekontu, 2 adet sözleşme evrakı, 39 sayfa icra vekaletnamesi ele geçirildi. Emniyette ifadesi alınan iki şüpheli adliyeye sevk edldi. A.B. ve M.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin aranan kardeş N.B. de şehir dışından dönerek polise teslm oldu. N.B. de tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber