Trabzon'da TBMM Başkanı ve 2 Bakan açılış yaptı

Trabzon'da TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açılışa katıldı.

Trabzon'da TBMM Başkanı ve 2 Bakan açılış yaptı

Rize'ye gitmek üzere Havayolu ile Trabzon'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Trabzon'a gelen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün Atatürk Alanında bulunan Le Shener's kafenin açılışını gerçekleştirdiler.

Açılışa Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müstaşarı Mazhar Yıldırımhan, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon iş dünyasının önemli isimlerinin yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Kafenin açılış kurdelesinin kesilmesi sonrasında TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vatandaşlarla sohbet etti.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler