Trabzon'da tanzimde kuyruk var satış yok!

Trabzon’da kurulan tanzim satış noktasında Pazar günü olmasına rağmen uzun kuyruk var.

Trabzon'da tanzimde kuyruk var satış yok!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’da kurulan tanzim satış noktalarının bir tanesi de Meydan parkı’nda bulunuyor. Oldukça yoğun ilgi gören bu satış noktasında Pazar günleri satışa saat 12.00’da başlanacağı bilgisine sahip olan vatandaşlar,önde yer alabilmek için 08.00'dan itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

Bir an önce indirimli meyve sebze almak ve evine gitmek isteyen vatandaşlar, açılış saati yaklaşmasına rağmen tanzim satış noktasında bir hareket görmeyince tepki gösterdiler.

Vatandaşlar “ Pazar günü bu soğukta kuyrukta bekliyoruz.  Saat 12.00'da açılacak denildi ama saat 11.50, gördüğünüz gibi demir kapılan bile açılmadı. Ne zaman açılacak ne zaman ürünler hazırlanacak da vatandaş alış veriş yapacak. Buna bir çözüm bulunmalı. Bu vatandaşa yazık oluyor” ifadelerini kullanıp dert yandılar.

Tanzim satış yetkilileri saat 12.00itibariyle geldi ve satış işlemi başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber