Trabzon'da tanzim satış alanı kurulmuştu ve satışlar başladı

Trabzon'da kurulan tanzim satış noktasına ilk günden yoğun ilgi vardı.

Trabzon'da tanzim satış alanı kurulmuştu ve satışlar başladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da tanzim satış yeri kurarak uygun fiyata sebze ve meyve satışı yapmaya başladıklarını bildirdi.

Fiyat spekülasyonları ile halka zarar verilmesine müsaade etmeyeceklerini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘fiyatlar için ayar çekeceğiz. Belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satış yapacağız’ açıklamasının ardından başlatılan tanzim uygulamasına şehrimizde de başladık. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı (Meydan Parkı)’nın üst kısmında tanzim satış yerimizi oluşturduk. Haftanın her günü 10.00–18.00 saatleri arasında tanzim satış yerimizde aralıksız satış yapılacaktır. İlk etapta 7 ayrı sebze ve meyve halkımıza uygun fiyata sunulacaktır. Satışlarımız sürekli halkımıza açık olacaktır” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tanzim satış noktasında; domates 3 TL, soğan 2 TL, elma 3 TL, patates 2 TL, salatalık 4 TL, patlıcan 4,5 TL ve biber 6 TL’den satılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler