Trabzon'da Tabakhane esnafının toz isyanı! Belediyeye sitem ettiler!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde esnaf isyan etti.

Trabzon'da Tabakhane esnafının toz isyanı! Belediyeye sitem ettiler!

Haber61 Özel Haber - Berna Yılmaz

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yapımı devam eden Cudibey Ortaokulunun inşaatı çevredeki esnafın kabusu oldu. Yapımı hızla devam eden okul nedeniyle bir müddet kapalı kalan yol nedeniyle maddi anlamda sıkıntı yaşayan esnaf şimdilerde şse toz ile mücadele ediyor. Tanjanttan, Tabakhane'ye bağlanan yolun toprak olması ve araçların yoğun bir şekilde kullanmasından dolayı uçuşan tozlar, çevredeki esnafın adeta kabusu oldu. 

Bu alanda bulunan fırın, ayakkabı, mefruşat dükkanları günde defalarca ürünlerini ve vitrinlerini silmelerine rağmen tozla mücadele edemediklerini belirttiler. Defalarca Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesini aradıklarını belirten esnaflar her kurumun topu diğerine attığından şikayet ettiler. Bu alana asfalt dökülmesini, buna ikam yoksa günde 2-3 saat arayla sulanmasını talep ettiler. 

Haber61 aracılığıyla yetkililere seslenen esnaflar bir an önce çözüm bulunmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber