Trabzon'da "Şuurlu Gençlik" konferansı

Trabzon'da "Şuurlu Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

Trabzon'da "Şuurlu Gençlik" konferansı

Trabzon'un Of ilçesinde, "Şuurlu Gençlik" konulu konferans organize edildi.

Of Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen konferansa, polis başmüfettişi ve 1. sınıf emniyet müdürü Ahmet Sula konuşmacı olarak katıldı.

Sula, kişinin statüsünün, kimliğinin önüne geçmemesi gerektiğini belirterek, "Statüleri ile büyüyenler, statüleri bitince yok olup giderler. Kimliklerinizle statülerinizi zenginleştirin." dedi.

Öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Sula, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizler için emniyet müdürü, profesör, vali ya da bir başka meslek sahibi olmak, yalnızca bu hayatta rızık temini için yaptığımız iştir. Oysa bunun algılanması ise emniyet müdürü Ahmet, profesör Mehmet veya vali şu şeklinde oluyor. Halbu ki bizler sadece makamlarda oturan kişileriz. Bu unvanların hiçbir kıymeti yok. Önemli olan o işi ne kadar iyi yaptığın ve ne kadar insana dokunduğundur. Ben bir insanın devlete olan sevgisini fikirlerinden değil, yaptığı işi ne kadar iyi yaptığından anlarım."

Trabzon'da

Trabzon'da

Trabzon'da

Trabzon'da

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler