Trabzon'da Süleyman Soylu'ya destek mitingi

Trabzon'da Süleyman Soylu'ya destek olmak için miting düzenlendi.

Trabzon'da Süleyman Soylu'ya destek mitingi

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek olmak amacıyla miting düzenledi.

CHP Lİderi Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde yapılan saldırı sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP'liler tarafından istifaya davet edilmişti. Yaşanan bu gelişme üzerine AK PArti Trabzon İl Başkanlığı Trabzon Atatürk Alanında bulunan Atatürk Anıtı önünde yaptıkları basın açıklaması ile Bakan Soylu'ya destek oldu.

Trabzon'da Süleyman Soylu'ya destek mitingi

Destek Mitingine İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve AK Partili İlçe belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Grup adına açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu şu ifadeleri kullandı;

Kamuoyunun bildiği üzere geçtiğimiz hafta Hakkâri’de, sınırın sıfır noktasında devletin güvenliğini sağlarken Irak'ın Kuzey'inden yapılan terörist saldırı sonucu 4 Askerimizin şehit oldu. 

Askerlerimizin şehit olması Milletimizi yasa boğmuş ve misliyle şehidimizin aile ve yakınlarının yüreklerini yakmıştır. Bir insan annesini, babasını, kardeşini veya bir yakınını kaybettiğinde yüreği yanıyor büyük acılar hissediyor. Bu acının tarifi yoktur. 

Trabzon'da Süleyman Soylu'ya destek mitingi

Evet, Ankara'da şehit cenazesinde yaşanan hadisenin başkahramanı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit yakınları büyük tepki gösterdi. Şunu özellikle belirtmek isteriz ki Sayın Kılıçdaroğlu'na yumruk atılmasını asla tasvip etmiyoruz. 

Lakin üstüne basarak da belirtmek isteriz ki verilen bu tepkinin sebebi Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanı olduğu CHP'nin milletimizin gözüne soka soka, canını acıtırcasına terör Örgütünün siyasi uzantısı HDP ile yaptığı iş birliğidir. 

CHP kendine şu soruyu sormalıdır! Ne oldu da Genel Başkanımız bir şehit cenazesinde kabul edilemez hale geldi? 

CHP'nin oturup iyice düşünmesi gerekmektedir. Milletimizin artık terör destekçilerine de terör şakşakçılarına da tahammül edecek hali kalmamıştır. 

Bizler 1071’de Anadolu’nun kapılarını açan Sultan Alparslan’dan, bütün Haçlı ordularına karşı Anadolu’yu, Suriye’yi, Kudüs’ü bizlere toprak yapan Selahaddin Eyyubi’den, 1453’te İstanbul’u, 1461’de Trabzon’u fetheden Sultan Fatih’ten; 

1919’da Anadolu topraklarında yeniden şahlanışa öncülük eden Mustafa Kemal’den ilham alırken sizler, sizden öncekiler gibi, bu toprakların, bu medeniyetin, bu kültürün karşısında duran ne kadar kişi varsa onlardan ilham almaya devam ediyorsunuz. Bizi, Anadolu topraklarını kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizin aziz ruhları ayakta tutarken, sizler bu topraklarda gözyaşından ve kandan beslenenlerden aldığınız güçle siyaset yapmaya çalışıyorsunuz.

Trabzon'da Süleyman Soylu'ya destek mitingi

Adnan Menderes’i, Turgut Özal’ı, Alparslan Türkeş’i, Necmeddin Erbakan’ı biz bağrımıza basarken, davalarını ve onurlarını davamız ve onurumuz olarak kabul ederken sizler 90’lı yıllardan beri terör destekçilerini meclise, yerelde belediyelere taşımakla iftihar ediyorsunuz.

Bizler; Yunus Emre’nin, Mevlana’nın, Fuzuli’nin, Ahmed-i Haani’nin Mehmet Akif’in, Sezai Karakoç’un bizlere sunduğu engin medeniyet ufkundan beslenirken sizler; dünyada ne kadar terör örgütü varsa, halkına kurşun sıkıp dağlarda hüküm sürmeyi kendine düstur edinmiş yol ve dava arkadaşlarınızın fikir ve düşüncelerine kendinizi kanalize etmeyi çok iyi bilirsiniz.

Bizler, 25 yıldır belediye başkanı olarak, başbakan olarak, cumhurbaşkanı olarak bu millete hizmet eden, ümmetin umudu haline gelen Recep Tayyip Erdoğan’a yola arkadaşlığı yapmanın gururunu yaşarken sizler; Kandil’den talimat alanları, devletin kurumlarını zarara uğratanları kendinize yoldaş etmeye devam ediyorsunuz. 

CHP ise neden bu hale düştüğünü sorgulamak yerine terörü bertaraf eden, terör örgütlerinin korkulu rüyası İçişleri Bakanımız Şehrimizin evladı Süleyman Soylu'yu istifaya davet ediyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Hiç kusura bakmasınlar! Sanki İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu istifaya davet etmek için özellikle bu olayı kurgulamışlar gibi bir görüntü ortaya çıkıyor. 

Trabzon'da Süleyman Soylu'ya destek mitingi

CHP bu siyasi kurnazlıkla bir adım ileri gidemez. Zira milletimiz her şeyin farkında ve sağduyulu bir şekilde yaşananları izlemektedir. CHP Trabzon İl Örgütü de utanmadan sıkılmadan bir takım örgütsel artık ve ayakçıların desteği ile terör örgütleri ile kahramanca savaşan ve Trabzonluların gururu olan İçişleri Bakanımızı istifaya davet ediyorlar. Gerçekten çok yazık. 

İçişleri Bakanı olduğu günden beri amansız bir şekilde terörle mücadele eden, terörün ve teröre destek verenlerin korkulu rüyası haline gelen şehrimizin evladı, Trabzon milletvekilliği görevini onuruyla taşıyan, kardeşimiz, ağabeyimiz, arkadaşımız, bizden birisi olan Süleyman Soylu ile iftihar ederken 

Sizler; HDP’nin sabık genel başkanı Demirtaş’ın siyasi duruşunu beğenen, bir Trabzonlu’ya yakışmayacak derecede terör yandaşlarının desteği ile siyaset yapmaya çalışan çakma biri ile gurur duymaya devam edebilirsiniz.

Demek ki tıpkı HDP şakşakçılığı yaparak örgütçülerin desteğini alan Ekrem İmamoğlu gibi CHP Trabzon İl Örgütü de Selahattin Demirtaş'ın ve HDP'nin siyasi çizgisini beğenir hale gelmiştir. CHP İl Örgütü açıkça kamuoyunu bilgilendirmelidir! Terör Örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin ve Selahattin Demirtaş'ın siyasi çizgisini beğeniyorlar mı? 

Süleyman Soylu’ya karşı yapılan bu çirkin kampanyada asıl kasıt, Soylu bakanımız nezdinde hükümetimizedir, Bakanlar Kurulumuzadır, Sayın Cumhurbaşkanımızadır. 

Trabzonluluğu ön plana çıkararak Trabzonlular’dan seçimde destek isteyenlerin Trabzon’un yiğit evladı Soylu’yu istifaya çağırmaları en basit tabiriyle aymazlıktır. 

Hani Trabzonluluk siyaset üstü bir kavramdı?

Hani Trabzonluluk önemliydi? Demek ki sizin için Trabzonluluk da siyasi hedeflerinize ulaşmak için HDP ve terör yandaşları ile işbirliğinizi örtülemek için kullandığınız en büyük bir argümanmış. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber