Trabzon'da su kesintisi ne zaman sona erecek? - Yeni açıklama geldi!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde su kesintisi yaşandı.

Trabzon'da su kesintisi ne zaman sona erecek? - Yeni açıklama geldi!

HABER61 - HABER SERVİSİ

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde çok sayıda mahallede su kesintisi yaşandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçme Suyu ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre su kesintilerinin ne zaman sona ereceği açıklandı.

Buna göre;

Aydınlıkevler, Çimenli, Çömlekçi, Değirmendere Esentepe, Fatih, İnönü, İskenderpaşa, Kalkınma, Karşıyaka, Kemerkaya, Kurtuluş, Pelitli, Toklu, Yalıncak, Yenimahalle, Yeşiltepe, 1 Nolu Beşirli, 1 Nolu Erdoğdu, 2 Nolu Beşirli, 2 Nolu Bostancı ve 2 Nolu Erdoğdu mahalleleri 13 Ocak 2019 (Bugün) saat 14:00'da,

- Aktoprak, Bahçecik, Beştaş, Çamoba, Soğuksu ve Erdoğdu, 14 Ocak 2019 (Yarın) saat 04:30'da,

- Kanuni, Konaklar, Üniversite, 1 Nolu Bostancı, Yomra İlçesi Kaşüstü mahalleri 13 Ocak 2019 (Bugün) saat 17:00'da,

Boztepe, Cumhuriyet, Çarşı, Esentepe, Gazipaşa, Hızırbey, İskenderpaşa, Ortahisar, Yalı, Yenicuma ve Zafer mahallerine 13 Ocak 2019 (Bugün) saat 21:00'da,

- Çukurçayır mahallesine 14 Ocak 2019 (Yarın) saat 01:00'da suların gelmesi bekleniyor.

YENİ AÇIKLAMA GELDİ!

Trabzon'da uzun süreli gerçekleşen su kesintilerinin ardında Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisinden Ortahisar ilçemize su nakli sağlayan içme suyu ana isale hattında 12 Ocak'ta meydana gelen arızanın giderilmesi teknik nedenlerle uzamış olup bugün (13 Ocak) saat 10.30'da arıza giderilerek şebekeye yeniden su arzı sağlanmıştır. Su kesintisi yaşayan mahallelerimizin büyük kısmına bugün kademeli olarak gece saatlerine kadar su ulaşmış olacaktır. Ortahisar ilçesinin yüksek kotlarında bulunup Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisinden beslenen mahallelerimize suyun ulaşması yarın (14 Ocak) sabahı bulabilecektir. 

Bu süre zarfında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için TİSKİ Genel Müdürlüğümüzce mahalle aralarında tankerlerle su bulundurulmaktadır. Okul, yurt, hastane gibi toplu yaşam alanlarından ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT'ta talep gelmesi halinde uygun görülen noktalara tankerlerle su gönderilmektedir. Bu tür taleplerin ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT'ta iletilmesi önem taşımaktadır. 

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
53 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber