Trabzon'da spor camiası TÜFAD gecesinde buluştu

Trabzon spor camiası Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin  gecesinde bir araya geldi.

Trabzon'da spor camiası TÜFAD gecesinde buluştu

Haber61 / Haber Merkezi

Haber: Emrah PAÇA


Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi bu akşam ödül gecesi düzenledi.


Trabzon spor camiası Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin  gecesinde buluştu.

Haber61 TV ekranlarından canlı yayınlanan geceye Trabzon TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem, Trabzonspor’un efsanelerinden Özkan Sümer, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonsporlu eski futbolcular, antrenörler ve Trabzon spor camiasının önemli isimleri katıldı. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve slayt gösterisinin ardından gecede sırasıyla TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu, ASKF Başkanı Cahit Erdem, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzonspor’un eski hocalarından Özkan Sümer ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç konuşma yaptı. 



 Trabzon TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu, gecede yaptığı konuşmada TÜFAD'a ve spora destek veren herkese teşekkür etti. 

Ödül gecesinde konuşma yapan Trabzonspor'un eski başkanı ve teknik direktörlerinden Özkan Sümer, Trabzon spor camiasına seslendi. 

KOCA BİR CAMİA SADECE YÖNETİM KURULUNA BIRAKILAMAZ!

Trabzonspor'un mevcut durumunu değerlendiren Sümer, ''Trabzonspor'un desteğe en muhtaç olduğu bir dönem yaşıyoruz. Zaman zaman karşılaştığım insanlar Trabzonspor'a bir kırgınlık, bir küskünlük, bir çözülme, bir vazgeçme şeklindeki duygularını ifade ediyorlar. Hiç doğru değil. Trabzonspor en fazla yakınlık kurabileceğimiz bir dönem yaşıyor. Şunu kabul etmek lazım bir takım yanlışlıklarla bu noktaya geldik, bunları düzeltmek de bir yönetim kurulu yetkisiyle, sorumluluğuyla sınırlı olamaz. Koca bir camia, tümüyle bir yönetim kuruluna teslim olamaz. Camianın tümüyle bu sorumluluğa katılmasına müthiş ihtiyaç vardır.'' dedi. 



TRABZONSPOR'UN DOSTLUĞA İHTİYACI VAR!

Trabzonspor'da dostluğa çok büyük bir ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Sümer, ''Trabzonspor, sahaya çıkan bir takım değil, yakaya takılan bir rozet değil, başa takılan bir bere değil, sırta giyilen bir forma değildir... Trabzonspor dalgaların sesidir, yaylaların sisidir, ormanların gizidir. Kemençenin sözüdür. Trabzonspor bebelerin ninnisi, ninelerin türküsü, dedelerin öyküsü, gençlerin tutkusudur. Gerek ülkenin gerekse camianın şu anda en önemli ihtiyacı dostluktur. Kimliği de aşıyorum, kimliğin içinde dostluk vardır. Dostluğa her yönüyle ihtiyacımız vardır. Dostluk bir çok şeyi tedavi edecek en önemli ilaçtır. '' şeklinde konuştu. 

Özkan Sümer’den sonra konuşma yapan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de, Trabzonspor'un şike mücadelesine devam etmesi gerektiğini belirterek, ''Trabzonsporluluk bir kimliktir. Trabzonlu ve Trabzonsporlu olmak bir kimliğin ürünüdür, bir duruştur, bir karakterdir, bir güce karşı hakkın mücadelesidir. Her zaman şu örneği veriyorum, Bursaspor da bir kez şampiyon oldu ama 1 kez değil 6 kez de şampiyon olsa 7 kez şampiyon olan Trabzonspor'umuzun önüne Anadolu Beyi olarak geçemez. Çünkü Anadolu Beyi Trabzonspor'dur. Futboldan öte, temsil ettiği ve tercüman olduğu bir hissiyat vardır. O hissiyat da her zaman güce karşı hakkın mücadelesidir. Bu mücadeleyi de hala veriyoruz, vermemiz de lazım. Ama bu mücadelede de her zaman bir ve beraber hareket etmemiz lazım. Hep şu tespiti yapmışımdır... Trabzonspor olarak siyaseten mücadele ettiğimiz rakiplere nazaran geride olabiliriz, medya gücü olarak geride olabiliriz, lobi gücü olarak geride olabiliriz, ekonomik güç olarak geride olabiliriz ama bir şeyde öndeyiz. Haklı bir mücadeleyi savunuyoruz. Haklıyız. Haklı olmak ve haklı olduğunuz yolda mücadele vermek çok değerlidir. O yüzden bu mücadeleyi yapmaya devam etmeliyiz. '' dedi. 




Konuşmalarında ardından Avrasya Üniversitesi öğrencilerinden oluşan kolbastı ekibi gecede danslarını sergiledi. 

Kolbastı gösterisinin sonrasında TÜFAD ödül törenine geçildi.

TÜFAD’a verdikleri destek sebebiyle Hüsnü Özbak, Ahmet akyüz, Mustafa Kemal Şanlı, Bekir Aktürk, murat İskender, Şemsettin Özcan, Burhan Cahit Erdem, Ahmet Metin Genç, Resul Delireisoğlu, Adem Sali, Sezgin Yılmaz, Serdar Şahin, Fikret Acuner, Orhan Tetik, Mustafa Keleş, Harun Beklemiş ve Erdoğan Yılmaz’a ödülleri takdim edildi. 

Ödül töreninin ardından sahne alan Trabzonlu sanatçı Kaptan Yılmaz şarkılarıyla misafirlere müzik dolu bir gece yaşattı. 








HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber