Trabzon'da spor çalıştayı düzenlenecek

Trabzon'da bir çok kurumun katılımı ile spor çalıştayı yapılacak.

Trabzon'da spor çalıştayı düzenlenecek

Trabzon’da sporun sorunlarının tespiti, bugüne kadar yapılan hatalar ve çözüm önerilerinin tartışılacağı bir spor çalıştayı düzenlenecek. 


Çalıştay hazırlıkları kapsamında çalıştay düzenleme kurulu, ilk toplantısını yaptı. Çalıştayın ana hatlarının belirlendiği toplantıda konuşan ASKF Başkanı Cahit Erdem, spor paydaşlarının ilde işbirliği içinde çalışmadığını ve dolayısıyla verim alınmadığının altını çizerken, KTÜ Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Bektaş da, Trabzon’daki çok sayıda spor branşının, futbolun altında kaybolduğuna dikkat çekti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ise “Sporu doğrudan veya dolaylı etkileyen politika ve faaliyetleri yürüten kamu, özel kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyon ve işbirliğinin sağlanması öncelikli hedefimiz. Çalıştay kapsamında, spor hizmetleri ile ilgili faaliyetler konusunda ihtiyaç ve sorunların belirlenerek bu doğrultuda önerilerin geliştirilip sonuca ulaştırılması için gerekli yol haritası çizilecektir” dedi.

Düzenleme kurulunun toplantısında, çalıştayın ana konuları da ortaya çıktı. Amatör kulüp, antrenörler ve yöneticilerin sorunları, okullardaki sporun durumu ve velilerin sporla ilişiği gibi konuların masaya yatırılacağı çalıştayda ilgili uzmanlar çözüm önerilerini anlatacak. Çeşitli alanında adını duyuran isimlerin de davet edileceği çalıştayda, Trabzon’un sporun her alanında çıtasını yükseltmesi için yapılması gereken konular da ele alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber