Trabzon'da sosyal medyadan silah satan adamın evi cephanelik çıktı!

Sosyal medyadan silah satmaya çalışınca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Trabzon Valisi Yücel Yavuz'a şikayet edilmişti. Gözaltına alındı.

Trabzon'da sosyal medyadan silah satan adamın evi cephanelik çıktı!

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon'da sosyal medyada üniversite öğrencilerinin kullandığı sayfada silah satmaya kalkan kişinin evinde cephanelik çıktı. Silah satmaya çalışan şahıs gözaltına alındı.


Haber61.net'in edindiği bilgiye göre, 2 gün önce üniversite öğrencileri arasında 2’inci el eşya alışverişi yapılan sosyal medya grubunda silah satmak amacıyla paylaşım yapan kişinin gönderisi kullanıcıların tepkisini çekti. Bazı kullanıcılar yine sosyal medya üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Trabzon Valisi Yücel Yavuz'a şikayet edildi. Trabzon Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nce yapılan aramalarda, silah satmaya çalışan M.A.T isimli şahsın evinde  4 adet el yapımı silah ve bu silahlara ait 11 adet fişek ile birlikte 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Silah ve ekipmanlara emniyet güçleri tarafından el konulurken M.A.T. gözaltına alındı. 



Trabzon'da sosyal medyadan silah satan adamın evi cephane çıktı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber