Trabzon'da son 10 yılın en büyük hırsızlığı!

Trabzon’da dev vurgun  

Trabzon'da son 10 yılın en büyük hırsızlığı!
Haber : Şükrü Üçüncü

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde günlük nakit ve altın lojistiği işi yapan firmanın kasasından 400 Bin TL çalındığı ileri sürüldü.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesi'nde bulunan ve  günlük nakit ile altın taşımacılığı yapan şirketin kasasından 400 Bin TL alan şahıs yada şahısların kayıplara karıştığı iddia edildi. Sabah iş yerine gelen şirket çalışanları kasanın içerisine girildiği ve paraların alındığını fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi.
 
Olay yerine Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ile Olay Yeri İnceleme ekipleri gelerek çalışma başlattı. Yapılan çalışmada şifreli kasanın, zorlanmadan açıldığını ve içerisinde 400 Bin TL’ya yakın paranın alındığını tespit etti. Durum üzerine harekete geçen polis ekipleri; olay yerinde geniş çaplı çalışma başlattı.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler