Trabzon'da sokak ortasında 4 kişiyi vurmuştu! İstenen ceza belli oldu

Trabzon'da sokak ortasında 4 kişiyi vuran şahıs için 40 Yıldan 65 Yıla Kadar Hapis İstendi

Trabzon'da sokak ortasında 4 kişiyi vurmuştu! İstenen ceza belli oldu

Akçaabat İlçesi Orta Mahallesinde 17 Temmuz 2020’de 4 kişiyi yaralayan Hasan B.’nin iki ayrı suçtan hapsi istendi.

POLİSİN İKNA ÇABASI SONUÇ VERMİŞTİ

Akçaabat İlçesi Orta Mahallesinde 17 Temmuz 2020’de 4 kişiyi yaralayan Hasan B.’nin iki ayrı suçtan hapsi istendi. Aralarında eskiye dayalı husumet bulunan Hasan B. ile Emre B. olay günü karşılaşınca, kavgaya tutuştu. Kavganın büyümesi üzerine silahını çeken Hasan B., önce Emre B.’ye ateş etmiş ardından rastgele açtığı ateş sonucu üç kişiyi yaralamıştı. Polisin ikna çabası sonucu Hasan B. silahıyla teslim olmuştu.

HER BİR EYLEMİ İÇİN HAPİS TALEP EDİLDİ

Emre B., Seda S., Turkay K. ve Eda A.’yı yaralayan Hasan B.’nin ifadesine başvuruldu. Hasan B.’nin, silahını zemine doğru ateşlediğini, hedef gözetmediğini ve amacının sadece korkutmak olduğunu söylediği öğrenildi. Soruşturmayı tamamlayan savcı, Hasan B.’nin her bir eylemi için hapis cezası talep etti. Hasan B.’nin üç kişiye yönelik eyleminin her biri için 9 yıldan 15 yıla, çocuğa yönelik eylemi için ise 13 yıldan 20 yıla kadar hapsi istendi. Sokak ortasında magandalık yapan kişiye, 4 ayrı suçtan hapis cezası istendi.

SİLAHINI ÇEKTİ, 4 KİŞİYİ VURDU

Trabzon’un Akçaabat İlçesi İstiklal Caddesinde 17 Temmuz 2020’de meydana gelen olayda, Hasan B., aralarında husumet olan ve karşısına çıkan Emre B.’yi görünce önce kavga etti, ardından silahına sarıldı. Emre B.’ye ard arda ateş eden Hasan B., yoldan geçen Turgay K., Seda S. ve 8 yaşındaki Ege A.’yı vurdu. Kanlar içerisinde kalan yaralılar, olay yerine ulaşan ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştı. Ağır yaralanan Emre B. ve diğer üç kişiyi yeniden hayata dönmüştü.

ÇIKMAZ SOKAKTA POLİSE DİRENDİ

4 kişiyi yaralayan Hasan B. olaydan sonra bir çıkmaz sokağa girerek, polise teslim olmamak için direnişe geçmiş, uzun süren uğraşlar sonucu teslim olmuştu. Soruşturma çerçevesinde ifadesi alınan Hasan B., silahını zemine doğru ateşlediğini, hedef gözetmediğini ve amacının sadece korkutmak olduğunu söyledi. Yaralıların ve tanıkların ifadesinin alınmasının ardından soruşturmayı tamamlayan savcı, hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi.

40 YILDAN 65 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcı, Hasan B.’nin her bir eylemi için hapis cezası talep etti. Hasan B.’nin üç kişiye yönelik eylemin her biri için 9 yıldan 15 yıla, çocuğa yönelik eylemi için ise 13 yıldan 20 yıla kadar hapis istendi.

(Akçaabat Haber)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber