Trabzon'da sokak hayvanları unutulmadı

Sokak hayvanları için mama istasyonlarına mama bırakıldı

Trabzon'da sokak hayvanları unutulmadı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlaması süresince mesaisinin büyük bölümünü sahipsiz canlara ayırdı. Koronavirüs salgınının en başından itibaren sahipsiz hayvanların besinsiz kalmaması için yoğun bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, bu uygulamasıyla takdir topluyor. 
 
Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamalarında sevimli dostlarımızın aç kalmaması için adeta seferberlik ilan ediyor. Ekipler, sokağa çıkma kısıtlaması süresince şehir genelinde sahipsiz hayvan popülasyonunun yoğun olduğu noktalara ve daha önceden kurulan mama istasyonlarına mama ikmali yapmaya devam ediyor. 
 
SEVİMLİ DOSTLAR İÇİN TEYAKKUZ HALİNDEYİZ 
Trabzon
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak sahipsiz canlara her zaman özel önem verdiklerini belirterek “Koronavirüs salgınının en başından itibaren sahipsiz hayvanlarımızın besinsiz kalmaması için yoğun çalışma yürütmekteyiz. Ekiplerimiz, içerisinde bulunduğumuz zor süreçte kafe ve restoranların da kısmi olarak kapatılmasıyla birlikte, sahipsiz canlarımız için adeta teyakkuz halinde çalışmaktadır. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarında 18 ilçemizde etkin bir çalışma gerçekleştirerek, sahipsiz hayvan popülasyonunun yoğun olduğu noktalara ve mama istasyonlarına mama bırakmaktayız. Tek bir sevimli dostumuzun besin sıkıntısı yaşamaması adına, kıymetli vatandaşlarımızın bu zor günlerde kapılarının önüne bir kap su ve mama bırakmalarını istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzon'da sokak hayvanları unutulmadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler