Trabzon'da sıra ablalarda

FETÖ/PDY üyesi ablalar grubuna operasyonlar başladı.

Trabzon'da sıra ablalarda
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 81 İl Emniyet Müdürlüklerine yazı gönderdi. Uyarı yazısında FETÖ/PDY üyesi kadınlara yönelikte çalışmaların gerçekleştirilmesi  istendi. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; ‘Ablalar Operasyonu’ adı verilen bir çalışma başlatıldı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında TSK içerisinde bulunan FETÖ/PDY üyesi bir kısım subayın ordudan atılırken, memur olarak çalışan isimlerde işyerlerinden el çektirildi. Yapılanmaya yönelik operasyonlar hızlı bir şekilde devam ederken, Cemaat’in ‘abiler’ dışında birde ‘ablalar’ yapılanmasına yönelik çalışma tüm Türkiye’de başladı.
 
Trabzon, Rize, Artvin ve Gümüşhane Emniyet Müdürlüklerine bağlı; İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; bu konu kapsamında yürütmüş oldukları operasyonlar ile önceden belirlenen isimler hakkında çalışma başlattığı öğrenildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber