Trabzon'da silahla yaralanan köpek olayında yeni gelişme

Trabzon'da bir köpeğin vurulması hakkında yapılan çalışmada bir kişi hakkında işlem başlatıldı

Trabzon'da silahla yaralanan köpek olayında yeni gelişme

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Ortahisar İlçesinde bugün silahla bir köpeğin vurularak ağır yaralanması olayının ardından bir kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; Çukurçayır Mahallesi’nde bugün saat 12.00 sıralarında yaralı kangal cinsi köpeğin yerde yatar vaziyette olduğu ihbarı üzerine Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ile birlikte görevlendirilen asayiş ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmada köpeğin yaralı bulunduğu yerde tespit edilen kan izleri takip edilerek, kan izlerinin yaklaşık 500 metre geride bittiği tespit edildi. Kan izinin bittiği yerde bir inşaat firmasına ait arazide kamelya ve özel güvenlik kulübesi ve tavuk kümesinin olduğu, tavuk kümesinin kontrollerini A.H. isimli şahsın yaptığı belirlendi.

Özel güvenlik kulübesinin içinde 1 adet havalı tüfek olduğu tespit edilerek el koyulurken  A. H. isimli şahıs hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

trabzon

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber