Trabzon'da Eşini ve Oğlunu silahla yaraladı. 25-09-2018

Trabzon'da Silahla yaralama olayı gerçekleşti.

Trabzon'da Eşini ve Oğlunu silahla yaraladı. 25-09-2018

Trabzon'da bir kişinin silahla eşini ve oğluna ateş ederek yaraladığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Ortahisar ilçesi İnönü Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı üst kısmında bir apartmanda 60 yaşlarında Emekli Albay olduğu öğrenilen O.H. kişinin silahla eşi A.H.ve oğlu O.H.'ye ateş ettiği öğrenildi.

Kızı B.H.'ye de ateş etmek üzere olan O.H.'nin olay yerine gelen Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı.

O.H.'nin açtığı ateş sonucu yaralanan A.H. ve oğlu O.H. 112 Acil sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.

SESSİZ SAKİN BİR KİŞİYDİ

Haber61'e konuşan apartman yöneticisi kendisine olayı kapıcının haber verdiğini belirterek, "Kapıcı arkadaş haber verdi. Geldik hemen içeriye giremedik ilk önce. Polis ekiplerini aradık. Onlar geldiler, çelik yeleklerini giyerek içeri girdiler ve şahsı yakaladılar. Daha önce tartışma olduğu için eşi bir kaç kez şikayet etmişti. Aslında sessiz sakin bir insandı. Daha sonradan öğrendik ki Askerlikten de psikolojik nedenlerle emekli edilmiş. Net değil ama ilk olarak oğlunu vurmuş daha sonra eşini vurmuş. Kızına da ateş etmiş ancak kurşun kızını sıyırmış. Allah'tan ona birşey olmadı. Hastaneye kaldırıldılar." dedi.

Trabzon'da silahla yaralama

Trabzon'da silahla yaralama

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler