Trabzon'da seyyar satıcı zabıtaya saldırdı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, uyarıda bulundukları seyyar satıcının saldırısına uğradı. 

Trabzon'da seyyar satıcı zabıtaya saldırdı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Uzun Sokak’ta denetim yaptıkları sırada, müdahalede bulundukları seyyar satıcının saldırısına uğradı. Zabıta ekiplerine direnen seyyar satıcı, bir memurun da parmağını kırdı. 

ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “16 Temmuz Perşembe günü saat 21.00 civarında Uzun Sokak’ta görev yapan zabıta ekiplerimiz, bölgede seyyar satıcılık yapan bir vatandaşımıza müdahale etmiştir. Bunun üzerine seyyar satıcı mukavemet göstermiş ve ekiplerimize direnmiştir. Bu direniş, fiziki saldırıya dönüşmüş ve Nadya Taşkın isimli görevli personelimizin parmağı kırılmıştır. Olay sonrasında zabıta memurumuz hastaneye sevk edilirken, alınan adli raporda parmağının kırık olduğu tespit edilmiştir. Konu Çarşı Polis Karakolu tarafından takip edilmekte olup adli tahkikat başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber