Trabzon'da sahte para operasyonu!

Trabzon'da sahte para ele geçirildi. Operasyon Manisa ve İzmir'e uzadı...

Trabzon'da sahte para operasyonu!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'da piyasa sürülen sahte paralarla ilgili olarak Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler operasyon gerçekleştirildi.

Haber61'in edindiği bilgilere göre; Araklı ilçesinde F.O. isimli şahsın üzerinde 6 adet sahte 20 TL yakalanması üzerine KOM ekiplerince yapılan çalışmalarda şahsın kaldığı yurttaki odasında 31 adet aynı seri numaralı 20 TL banknot ele geçirildi ve şahıs tutuklandı. Ardından yapılan soruşturma neticesinde F.O.'nun bağlantısı olduğu tespit edilen Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki şüpheli A.A. içim Manisa KOM Şube Müdürlüğü ile koordineli yapılan çalışmayla A.A. isimli şahıs gözaltına alındı. A.A.'nın göstermiş olduğu yerde yapılan aramada 245 adet aynı seride 20 TL banknot yakalandı. Ayrıca konuyla bağlantısı olan bir şahıs da İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yakalanırken onun gösterdiği adreste yapılan aramada da 15 adet sahte 20 TL banknot ele geçirildi.

Toplamda 5 bin 940 TL sahte banknot yakalanırken iki şüpheli hakkında ilgili soruşturma Manisa ve İzmir'de adli makamlarda devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber