Trabzon'da sahile yeni proje!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu sahile yeni proje hazırlandığını açıkladı

Trabzon'da sahile yeni proje!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Temmuz ayındaki 2. meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bir çok projeden bahsederken sahil kesimi için önemli bir çalışma yaptıklarını açıkladı.

Ganita'dan başlayarak Akçaabat'a kadar sahili yeniden projelendirdiklerini açıklayan Zorluoğlu " Ganita'dan Akyazı'ya kadar tüm sahili projelendiriyoruz. Sonrasında da Akyazı'dan Akçaabat'a kadar, bir çok fonksiyonu olan, bu şehre yakışır bir sahil düzenlemesini yapacağımızı buradan ilan ediyorum. Trabzon sahili bambaşka bir havaya bürünecek. Vatandaşın sahille bağlantısını sağlayacağız." dedi.

Zorluoğlu ayrıca yine Beşirli sahilinde bulunan Gülcemal projesiyle ilgili olarak da "Gülcemal projesi için bir tahkimat yapıldı. Orada 27 milyon liralık bir yatırım yapmamız lazim ki set yapıp o projeyi sağlama alalım. Ankara'ya gidip bunu çözmeye çalışacağım. Tahkikatı bitirip 1. Etabı halkımızın kullanımına sunmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

dolmuş

hal

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber