Trabzon'da sahil minibüs peronlarından alınan çıkış ücretlerinde indirim yapıldı
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sahil minibüs peronlarından alınan çıkış ücretlerinde indirim yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantıları devam ediyor. ,
Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 4 madde ve İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 7 madde görüşülerek karara bağlandı.
Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen sahil minibüs peronlarından alınan çıkış ücretlerinde indirim yapılmasına ilişkin müzakere yapıldı.
Başkan Murat Zorluğu, “Bize vatandaştan şikâyet gelmiyor. Benim en çok konuştuğum kişilerden biri de şoförler odası başkanı. Bu bayram sonrasına değerlendireceğimiz konu. Biz bunları yakından takip ediyoruz. Buradaki talep şu batıdaki dolmuşçuların köprü altından da depolama yapması. Ancak köprü altına diğer dolmuşları da koyduk orada dolmuş kapasitesi doldu. Bakalım izleyelim. Ama orada zarar edildiğini anlamıyorum. Yolcu sayısı azalmıyor nasıl zarar ediliyor. Kapıyı yine de kapatmıyorum. Bu madde ise dolmuşçularımıza belediyemizin bir katkıdır. Hayırlı olsun" dedi.
Madde yapılan oylama ile kabul edildi.
Haber61 - Haber Servisi -