Trabzon'da sahil minibüs peronlarından alınan çıkış ücretlerinde indirim yapıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sahil minibüs peronlarından alınan çıkış ücretlerinde indirim yapıldı.

Trabzon'da sahil minibüs peronlarından alınan çıkış ücretlerinde indirim yapıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantıları devam ediyor. ,

Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 4 madde ve İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 7 madde görüşülerek karara bağlandı. 

Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen sahil minibüs peronlarından alınan çıkış ücretlerinde indirim yapılmasına ilişkin müzakere yapıldı. 

CHP’li Grup Başkanvekili Turgay Şahin, “Konu şoför esnafınızdan açılmışken. Meclisin ilk toplantısında Arslan Bey’in gündeme getirmişti, cevap verdiniz. Bu cevaptan sonra minibüsçüler ve vatandaştan telefon aldık. Hem vatandaş hem de yolcunun şöyle bir isteği var. Minibüsçüler bu uygulamadan dolayı 6 tur atabiliyoruz diyor. 200 TL kazanabiliyoruz. Bize yetmiyor köprü altında bir iki araçlık yer istiyorlar.” dedi.

Başkan Murat Zorluğu, “Bize vatandaştan şikâyet gelmiyor. Benim en çok konuştuğum kişilerden biri de şoförler odası başkanı. Bu bayram sonrasına değerlendireceğimiz konu. Biz bunları yakından takip ediyoruz. Buradaki talep şu batıdaki dolmuşçuların köprü altından da depolama yapması. Ancak köprü altına diğer dolmuşları da koyduk orada dolmuş kapasitesi doldu. Bakalım izleyelim. Ama orada zarar edildiğini anlamıyorum. Yolcu sayısı azalmıyor nasıl zarar ediliyor. Kapıyı yine de kapatmıyorum.  Bu madde ise dolmuşçularımıza belediyemizin bir katkıdır. Hayırlı olsun" dedi.

Madde yapılan oylama ile kabul edildi.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler