Trabzon'da sağlık çalışanları için ek otobüs seferleri

Trabzon Büyükşehir Belediyesi sağlık çalışanları için ek otobüs seferleri başlatıldı.

Trabzon'da sağlık çalışanları için ek otobüs seferleri

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sağlık çalışanlarının talebi doğrultusunda Beşirli-Kaşüstü hattında ek otobüs seferleri başlatıldı.
 
Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadelede yoğun bir tempoda görev yapan sağlık çalışanlarının isteğini yerine getirdi. Büyükşehir Belediyesi, uzun zamandır devam eden ücretsiz ulaşımın yanında son olarak Beşirli-Kaşüstü hattının mevcut sefer saatlerinde değişiklik yapmadan, 6 gidiş ve 6 dönüş olmak üzere 12 ek sefer başlattı.
 
SAĞLIK CAMİAMIZA MÜTEŞEKKİRİZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sağlık çalışanlarının koronavirüs salgını sürecinde gösterdikleri üstün gayretin, her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirterek, “Pandemi sürecinde sadece şehrimize değil, bölge insanına da çok önemli hizmetler veren, kendi canlarını riske atarak gayretle, fedakarlıkla çalışan sağlık camiamıza müteşekkiriz. Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık çalışanlarımızın tüm taleplerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Sürecin en başından itibaren sağlık çalışanlarımız otobüslerimizden ücretsiz olarak yararlanmaktadır. Son olarak da zaten yoğun tempoda hizmet veren sağlık çalışanlarımızın bir de ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaları adına, Beşirli-Kaşüstü hattımızın sefer sayılarını artırmış bulunmaktayız. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Sağlık İl Müdürlüğümüzün talebi doğrultusunda, çadırlarda yürütülen bazı hizmetlerin havaların soğumasıyla yapılamaması üzerine, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen önünde kullanışlı bir prefabrik yapı oluşturarak hizmete sunduk. Sağlık çalışanlarımız için elimizden geleni sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler