Trabzon'da pompalı tüfekli eylem!

Trabzon'da şok eden olay. İşyeri bastı, 7 el ateş etti, Bakan Soylu devreye girdi

Trabzon'da pompalı tüfekli eylem!

Haber61 Haber servisi

Trabzon'un Ortahisar İlçesi'nin en işlek merkezi olan Uzun Sokak'ta bir şahıs pompalı tüfekle eylem gerçekleştirdi.


Haber61'in edindiği bilgiye göre; ailesini yangında kaybettiği için psikolojisi bozulan bir kişi, Uzun Sokak'ta yer alan bir işyerinin ikinci katına çıkarak kendini balkona kilitledi ve ateş açmaya başladı. Şahsın, 2017 yılı Kasım ayında Tonya'da yanan evinde eşi ve çocuğunu kaybeden Uğur K. olduğu ortaya çıktı. Uğur K.'nın yangında kendisinin de zarar gördüğü, hastaneden çalışamaz raporu almaya çalıştığı ancak alamaması üzerine yaşadığı sorunlar nedeniyle çeşitli zorluklar yaşadığı öğrenildi. Milletvekili ile görüşme talebinde bulunan kişi, 2 saat boyunca ikna edilmeye çalışıldı. Girişimler sonuç bulmayınca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun devreye girerek olayı sonlandırdı. 

Olay yerinden fotoğraflar için tıklayın

UZUN SOKAK KAPATILDI

Uzun Sokak polis tarafından kapatılarak güvenlik çemberi oluşturuldu. Özel Hareket ekipleri de olay yerine geldi.



POLİSTEN ÖNLEM

Güvenlik ekipleri olay yerine yaklaşmak isteyen vatandaşları ve basın mensuplarını uzaklaştırmak isterken şahıs bir el ateş etti. Silah sesinin duyulmasıyla polis sinirlenerek vatandaşları sert şekilde uyararak uzaklaştırdı.



7 EL ATEŞ ETTİ

Uğur. K.  yaklaşık 1 buçuk saat süren eylemi sırasında 7 kez ateş etti. Şahısı polislerin yanı sıra bazı tanıdıkları da ikna etmeye çalıştı. Ancak kimse başarılı olamayınca şahıs ile Bakan Süleyman Soylu, telekonferans yaptı. Görüşme sonrasında Bakan Soylu olay yerine danışmanını gönderdi.

BAKAN SOYLU DEVREYE GİRDİ

Haber61'in edindiği bilgilere göre; Uzun süren ikna çabaları sırasında Bakan Soylu ile görüşen şahıs isteklerini söyledi. Bakan Soylu kendi danışmanını olay yerine göndererek şahısla görüştürdü. Yapılan görüşme sonrasında Uğur K. polis eşliğinde girmiş olduğu işyerinden çıktı ve Soylu'nun danışmanın aracına bindirildi. 




Şahsın iş yerinden alınmasının ardından vatandaşlar bir anda polis aracına koşarak şahsa tepki gösterdi. Polis araya girerek vatandaşları uzaklaştırdı





U.K.'nın Tonya'da yanan evinde kaybettiği eşi ile çocuğu

tonya




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler