Trabzon'da polise randevu veren şantajcı

Trabzon'da sosyal Medya üzerinden tanıştığı genç kızı müstehcen fotoğrafları ile şantaj yapan şahıs polisler tarafından yakalandı

Trabzon'da polise randevu veren şantajcı
Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl emniyet Müdürlüğü SİBER Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğüne gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, bir kişiyi 17 yaşındaki genç kız ile şantaj yolu ile ilişkiye girdiği iddiası ile gözaltına aldı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; 2013 yılında sosyal medya Facebook üzerinden lise öğrencisi ile tanışan Y.K, daha sonra genç kızın müstehcen fotoğraflarını elde etti.
MÜSTEHCEN FOTOĞRAFLAR İLE ŞANTAJ İDDİASI
Sonrasında genç kıza müstehcen fotoğrafları ile cinsel ilişkiye girmek için tehdit ettiği iddia edilen Y.K, Nisan 2016’dan buyana cinsel ilişkiye girdi. Genç kız Y.K’nın tehditlerinden bıktıktan sonra durumu ailesine bildirdi. Bu durum üzerine harekete geçen aile Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne  giderek polis ekiplerine şikayette bulundu. Genç kızın Facebook hesabından Y.K, ile görüşen polisler Trabzon’da bir alış veriş merkezinde buluşmak üzere randevu ayarladı.
POLİS RANDEVU VERDİ
Y.K, polis ekiplerinin kendisiyle buluşmak istediğinden habersiz, randevunun verildiği yere gitti. SİBER polisleri Y.K, hakkında ‘şantaj yolu ile reşit olmayan kişi ile ilişkiye girmek’ iddiası ile gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğüne getirdi. Burada yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Y.K, tutuklanarak Bahçecik Ceza Evine gönderildi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber