Trabzon'da polis müdürünü vuran şahıs tutuklandı

Trabzon'da polis müdürünü vuran şahıs tutuklandı.

Trabzon'da polis müdürünü vuran şahıs tutuklandı

Trabzon'un Arsin İlçesinde önceki gün bir internet kafede huzursuzluk çıkaran 19 yaşındaki Abdullah Ö. kendisine müdahale etmek isteyen polis ekiplerine karşı gelmesinin ardından uluslaraarası kara yolunu elindeki tabanca ile trafik akışına kapattı.

Abdullah Ö'nün bu tutumuna karşı önlem alan polis ekipleri; şahsı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada Abdullah Ö. başına dayadığı silah ile kendisine yaklaşır iseler intihar edeceğini söyledi. Trabzon Asayiş Şube Müdürü Şinasi Kılıç, şahsı ikna ederken arbede çıktı. Bu sırada patlayan silahtan çıkan mermi Müdür Şinasi Kılıç'ın başından sıyırdı. Hastaneye kaldırılan Kılıç, tedavi altına alındıktan sonra taburcu edildi.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Gözaltına alınan Abdullah Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından genel güvenliği kasten tehlikeye sokma ve toplum huzurunu bozma suçlarını işlediği gerekçesi ile tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevine gönderildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber