Trabzon'da Polis hanımları hayır kermesi açtı

Trabzon'da polis eşleri üniversite öğrencileri yararına kermes açtı.

Trabzon'da Polis hanımları hayır kermesi açtı

Trabzon'da kısa süre önce kurulan Polis Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin üyeleri, üniversitede eğitim gören öğrenciler yararına kermes açtı.

Meydan Parkında açılan kermese, Trabzon'a özgü geleneksel yemekler de yer alıyor.

Trabzon Polis Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Elif Doğan, burada yaptığı konuşmada, derneklerinin Trabzon şubesini yaklaşık 2 ay önce açtıklarını söyledi.

Doğan, amaçlarının üniversitede eğitim gören polis emeklisi, gazi ve şehit çocuklarına burs vermek olduğuna dikkat çekerek, ilgiden memnun olduklarını kaydetti.

Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Köksal’ın eşi Şermin Köksal da yeni kurulan bir dernek olduklarına dikkati çekerek, 30'un üzerinde dernek üyelerinin olduğunu ifade etti.

Hazırladıkları yiyeceklerin satışını yine kendilerinin yaptığını dile getiren Köksal, "Trabzonlular pasta, börek, sarma, gözleme dışında kara lahana ve turşu kavurmasına yoğun bir ilgi gösteriyor. Hatta buradan alıp, İstanbul ve Ankara'ya götürenler de var. Bu da bizim için biraz şaşırtıcı oldu. İlgiden çok memnunuz, ilerleyen zamanlarda da yine güzel bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz." dedi.











 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler