Trabzon'da peş peşe elektrik kesintileri vatandaşları bıktırdı

Ortahisar'da peş peşe yaşanan kesintiler nedeniyle tepki yağıyor.

Trabzon'da peş peşe elektrik kesintileri vatandaşları bıktırdı

Haber61 / Haber Servisi / Whatsapp Şikayet Hattı 

'Hizmette sınır kalmasın' sloganıyla Karadeniz bölgesinde hizmet veren ÇORUH AKSA Elektrik, bugün Trabzon merkez Ortahisar'da yaşanan kesintiler yüzünden vatandaşlardan tepki görüyor. Ortahisar'da sabah saatlerinde başlayan kesintinin öğle sonrasına kadar düzeltilememesi ve çalışmalar sırasında defalarca kesinti yaşanması esnafları bıktırdı. 


Bugün planlı çalışmalar dışında Ortahisar genelinde yaşanan kesintiler nedeniyle Haber61'e şikayet telefonları yağdı. Whatsapp ihbar hattımızdan ulaşan bazı esnaflar, "Bütün günümüz ölü geçti. Ne hizmet sunabildik ne iş yapabildik. Elektrikler bir geldi bir gitti. Buzdolaplarımız, bilgisayarlarımız yandı gitti. Altyapı çalışması diyerek neredeyse her gün zaten kesinti yapılıyor. Ne bir açıklama yapılıyor ne sorun çözülüyor. Resmen dalga geçiyorlar" sözleriyle tepkilerini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber