Trabzon'da özel düzenekli esrar bahçesi yakalandı

Trabzon Polisi gerçekleştirmiş olduğu operasyonda özel düzenekli esrar bahçeis ele geçirdi

Trabzon'da özel düzenekli esrar bahçesi yakalandı
Haber61 – Haber Servisi – Türkiye’nin güneyinde süren terör operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Emniyet güçleri peş peşe yapmış olduğu operasyonlarda ise, terör örgütü PKK’ya geçit vermezken örgüt üyelerine de göz açtırmıyor. Operasyonlar dışında yol kontrollerine de, ağırlık veren polis ekipleri, PKK’nın en büyük gelir kaynağı olan uyuşturucuya da geçit vermiyor. Güneydoğu’da süren operasyonlar nedeni ile batı illerinde uyuşturucu madde kullanıcıları ve ticareti yapanlar da bu maddeyi temin etmek için farklı yöntemlere başvuruyor.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri; kent genelinde yapmış oldukları uygulamada uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik operasyonlarda çok sayıda dikili vaziyette esrar maddesi ele geçirdi. 4 ayrı adreste düzenlenen operasyonda 1 kilo toz esrar ve hassas kantar ile 200 kök Hint keneviri ele geçirildi.
 
Terör olayları nedeni ile doğu illerinden uyuşturucu maddeleri Trabzon’a getiremeyen şahıslar evlerinin çatılarında, yatak odalarında ve evlerinin balkonlarında özel olarak uyuşturucu madde yetiştirdiği ortaya çıktı. Operasyonlar kapsamında 4 kişi gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne getirildi.


Trabzon’da evin odasına led ışıklar ile özel koşul oluşturdu
 
 

Trabzon’da çatılara esrar diktiler
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler