Trabzon'da otogar satışı erkene mi çekildi?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis toplantılarında mevcut otogarın satışı gündeme geldi.

Trabzon'da otogar satışı erkene mi çekildi?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grupbaşkanı Arslan Güner mevcut otogarın satışını sordu.

Yeni yapılan otogarın tamamlanmadan mevcudunun satılacağı haberlerini sordu.

Arslan Güner "Mevcut otogarımızın satışı ile alakalı haberler oluyor. Yeni otogarın yapımı bitmeden satılmayacağı söylenmişti. İdare bu konuda farklı bir tasarrufa mı gitti?

Yaz aylarında olmamıza rağmen bölgemizde yağışlar devam ediyor. Hopa’da kaya düştü, Sümela’da da aynı olay oldu. Hıdırnebi yolunda 1 metreküp taşlar sürekli düşüyor kötü bir şey olmaması şans. Bana oranın Orman Bölge idaresinde olduğu söylendi.

Geçtiğimiz dönem milletvekili adayı olan bir arkadaşımız muhtarlar ile yaptığı toplantıda TİSKİ Genel Müdüründen 8 ay randevu alamadığını söylediler. Böyle bir durum var mı? " sorularını yöneltti.

OTOGAR YENİSİ AÇILINCA BOŞALACAK

Murat Zorluoğlu, “Mevcut otogar ile ilgili daha önce meclisimizden yetki aldık. Bugün bazı imar düzenlemeleri yapılacak. Daha önceden buranın imarı yapılmıştı. Burayı yenisini açtığımızda boşaltacağız. İleriki dönemde bura ile alakalı işlemleri yapacağız. Buranın sözleşmesi yapılacak. Ama yenisi yapıldıktan sonra boşaltılacak. Burayı alacak kişi her kimse mevcut imar durumuna göre bir iş yapacak. Çerçeve belli. Hastane de yapılabilir. O bölgeye bir katkı yapar. Biz sadece bu arsayı satalım derdinde değiliz. Bu arsanın şehrin menfaatine en iyi şekilde kullanılması amacındayız. Ayrıca o bölgenin kentsel dönüşümünü de resmen başlamış olacağız” dedi.

Zorluoğlu muhtarlarla ilgili olarak “Muhtarlarla ilgili konuya ayrıntılı girmeyeceğim ama bütün birimleriyle bütün muhtarlarımızın taleplerine yetişmeye çalışıyoruz. Her gün ben muhtarlarımızla görüşüyorum. TİSKİ Genel müdürlüğümüzün kazandırdığı projeleri siz de ara ara tebrik ediyorsunuz. Burada TİSKİ genel müdürlüğümüz ile alakalı ifadeler doğru ifadeler değil. Orada konuşan bazı arkadaşlar ile alakalı ifadeler kullanırım mahcup olurlar. Kendi çıkarlarına olmayan konularda farklı şeyler söylüyorlar. Dosyalarını çıkardım. Burada değil ama farklı ortamlarda bazı şeyler söylerim.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber