Trabzon'da örnek olacak proje

Trabzon'da kurulan 4 Milyon TL'lik 300 baş hayvan kapasiteli mandıra örnek bir proje olacak.

Trabzon'da örnek olacak proje

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi, Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu ve Ortahisar Ziraat odası başkanı Mustafa Bekar Arsin tarımsal kalkınma kooperatifinin 4 milyon liralık, 300 baş hayvan kapasiteli mandırayı gezdiler işleyişle ilgili bilgi aldılar ve başarı diledıler.

Ziyaretle ilgili olarak, Arsin tarımsal kalkınma kooperatifi Başkanı İmdat Uzun; "Arsin tarımsal kalkınma kooperatifimizi ziyarete gelen Ortahisar Ziraat odası başkanı Mustafa Bekar a ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu’na üyelerimiz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim. Arsin ilçesinde kurulan Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin 4 milyon liralık, 300 baş hayvan kapasiteli mandıra projesi adım adım birçok zorluğa rağmen devam ediyor. Gün geçtikçe kendimizi geliştiriyoruz. Gelecek günler daha iyi olacak" dedi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu’da "Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar ile birlikte Arsin İlçemizde Faaliyet gösteren Arsin Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ait 180 başlık Süt Sığırcılığı tesisini ziyaret ettik. Arsin ilçesine yapılan bu yatırım başta hayvancılık olmak üzere tarım, seracılık ve tarıma bağlı üretimin de önünü açacak. Biz oda olarak desteklemeye devam edacağız..Bende kooperatifin bir üyesiyim" dedi. 

Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar; "Arsin Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 58 ortağı var. 12 köy ve 16 mahalleyi kapsıyor. Sahile 9 km uzaklıktaki bu tesis Doğu Karadeniz'in en moderni. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bu tür işletmelere ihtiyacımız var. Destek olmak gerek" dedi.

Trabzon'da örnek olacak proje

Trabzon'da örnek olacak proje

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber