Trabzon'da öncelik yayanın etkinliği

Trabzon'da öncelik yayanın etkinliği düzenlendi.

Trabzon'da öncelik yayanın etkinliği

Haber61 - Haber Servisi - İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Öncelik Yayanın" uygulaması kapsamında "Yaya Güvenliğinin Bekçisiyiz" etkinliği tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzon'da da düzenlendi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper ve öğrencilerin katılımı ile Atatürk Alanında gerçekleştirildi.

Sürücüler üzerinde farkındalık yaratmak amacıyla yaya geçidinden geçen öğrencilere sürücülerin yol verdiği görüldü.

13.00-15.00 saatleri arasında 33 ayrı noktada başlatılan 'Yaya Geçidi Nöbeti Farkındalık Etkinliği' ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, "Ülkemiz yıllarca trafik kazalarında çok canlar kaybetti ve bu yüzden acılar çekti. Bunların bir daha yaşanmaması adına toplumda bir farkındalık oluşturmak amacıyla İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun talimatlarıyla tüm illerde olduğu gibi ilimizde de öğrencilerimizle birlikte bu projeyi hayata geçiriyoruz. Vatandaşımızın da bu konuda çok duyarlı olduğunu görüyoruz. Bu konuda güzel bir mesafe alındı. Vatandaşlarımız bu tür etkinliklerle daha da bilinçleniyor. Çocuklarımızın da bu işin içinde olması çok daha anlam ifade ediyor. Buradan edindikleri bilgileri ailelerine paylaşıyorlar. Vatandaşlarımıza projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Trabzon'da öncelik yayanın etkinliği

Trabzon'da öncelik yayanın etkinliği

Trabzon'da öncelik yayanın etkinliği

Trabzon'da öncelik yayanın etkinliği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber