Trabzon'da önce konser sonra maç

Trabzonspor taraftarları Kayserispor maçı öncesi konser etkinliğiyle coşacak.

Trabzon'da önce konser sonra maç

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor Kulübü birlikte 25 Şubat günü saat 20.00’da oynanacak Trabzonspor-Kayserispor maçı öncesi ‘İyi ki Trabzonspor var’ isimli konser etkinliği düzenliyor.  

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’un şampiyonluğa bir adım daha yaklaştığı zaman diliminde oynanacak Kayserispor maçı öncesinde taraftarları motive etmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor ve Ortahisar Belediyesi’nin organizasyonuyla konser etkinliği düzenlemeye karar verdiklerini söyledi. 

Ortahisar Belediyesi ana hizmet binası önünde saat 15.30 başlayacak konserde yöresel sanatçılar Sinan Yılmaz ile Ceren Ece Öksüz sahne alacak. Trabzonspor’un Gineli ünlü, eski futbolcusu İbrahim Yattara da konser etkinliğine katılarak taraftarlarla buluşacak. Ortahisar Belediyesi, konserin düzenleneceği alanı Trabzonspor bayraklarıyla donattı. 

“ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK”

Bütün vatandaşları konser etkinliğine katılmaya davet eden Başkan Genç, “Kayserispor maçı öncesinde Trabzonsporumuza güçlü bir destek vermek amacıyla konser etkinliği tertip ettik. İnşallah, vatandaşlarımızın ve Trabzonsporumuza gönül verenlerin yoğun katılımıyla şölen havasında bir konser etkinliği olacak. Taraftarlarımız da konserle beraber Trabzonsporumuza destek vermek amacıyla stadımızı dolduracak. Ve alacağımız galibiyetle birlikte şampiyonluk yolunda güçlü ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. Lig bitimine kadar Trabzon Büyükşehir Belediyemizin organizasyonuyla bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bu konudaki hassasiyetinden ve desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na da teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.  

Trabzon'da önce konser sonra maç

Trabzon'da önce konser sonra maç

Trabzon'da önce konser sonra maç

Trabzon'da önce konser sonra maç

Trabzon'da önce konser sonra maç
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber