Trabzon'da okullarda eğitime kar engeli

Trabzon'da okullarda eğitime kar engeli

Trabzon'da okullarda eğitime kar engeli

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon'da 17 Şubat Çarşamba günü yüz yüze eğitime bir gün araverildiğini açıkladı.

Vali ustaoğlu Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sevgili Trabzonlular, İlimiz genelinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla tüm eğitim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 17 Şubat Çarşamba günü bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarımızdaki engelli, kronik hastalığı olan hamile personel de yarın izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şu açıklamalara yer verildi;

"İl Hıfzıssıhha Kurulu, Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında 16.02.2021 Salı günü Saat 18.00’de yukarıdaki gündem maddesini görüşmek üzere olağanüstü toplanmıştır.

Alınan meteorolojik veriler ile bölgemizde görülen yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için Trabzon ili mülkî hudutları dahilinde;

Resmî-özel tüm okullar, halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel öğretim kursları, muhtelif kurslar, motorlu taşıt sürücü kursları, hafızlık eğitimi veren Kur'an kursları, resmî okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere, bütün eğitim kurumlarında “yüz yüze eğitim” faaliyetlerine 17.02.2021 Çarşamba günü ara verilmesine,

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personelin de ayrıca bir talimat veya talebe gerek kalmaksızın, 17.02.2021 Çarşamba günü idarî izinli sayılmalarına, uygulamada birlikteliğin sağlanması için alınan kararların ilgili kurumlara iletilmek üzere kaymakamlıklara iletilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon'da okullarda eğitime kar arası

Trabzon'da okullarda eğitime kar engeli

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber