Trabzon'da okul önlerinde kriz var!

Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon'da da okul önlerinde ortaya çıkan kalabalık koronavirüse davetiye çıkardı

Trabzon'da okul önlerinde kriz var!

Haber61 Haber Servisi

Türkiye'de uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitim yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte başladı. Okulların açılması kısa sürede şehirlerde etkisini gösterdi.

Trabzon'da ilk iki gün trafik karmaşası yaşanırken yollarda uzun kuyruklar oluştu. Bir çok noktada trafiğin kilitlendiği görüldü.

OKULDA MESAFE DIŞARDA DİP DİBE

Okullar yüz yüze eğitimle başlarken, koronavirüse karşı tedbirler alındığı açıklanmıştı. Okul içlerinde ve sınıflarda sosyal mesafe ve tedbirlere uyulmaya çalışılırken aynı durum okul önlerinde geçerli olmadığı görüldü.

Veliler çocuklarını okullara getirirken okulların önünde oluşan kalabalık sosyal mesafeyi ortadan kaldırdı. Hemen her okulda aynı tablolar gözlenirken hem okula girişlerde hem de çıkışlarda kalabalık oluştu.

Tedbirler nedeniyle velilerin okul bahçelerine alınmaması okul önlerinde tam bir kaos ortamı yaşanmasına sebep oldu. Yol üzeri olan okullarda çocuklarını okullara getiren veliler trafiğin ortasında kaldığı ve karmaşa yaşandığı görüldü.

Okullar başladı, sosyal mesafe kalktı!

Okullar başladı, sosyal mesafe kalktı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber