Trabzon'da Okul Müdürler toplandı

Ortahisar Müdürler Kurulu toplantısı yapıldı.

Trabzon'da Okul Müdürler toplandı

İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı Hasan Ali Yücel İlkokulu Konferans Salonunda yapıldı.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’nin başkanlığında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Recep Aydınçakır, Emrah Koşar, Süleyman Adıgüzel, Sezai Misir, İdiris Meral’ın hazır bulunduğu toplantıda tüm okul ve kurumu müdürleri katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, eğitime yönelik birçok gündem maddesinin görüşülmesi ve karara bağlanan konuların uygulanmasının eğitimin başarısı için önemli bir adım olduğunu söyledi. Eğitim öğretimin birinci dönem genel değerlendirilmesi ve ikinci dönemde yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda, e-müfredat modülünün kullanılması, akademik başarının artırılması ve buna yönelik yapılacak çalışmalar, sosyal ve kültürel faaliyetler, yürütülen projeler, dönem değerlendirmeleri gibi birçok konu görüşüldü.



İYİ BİR İVME YAKALADIK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ortahisar İlçe olalı yaklaşık 4 yıl oldu. İlçe olarak iyi bir ivme yakaladık. Kurumlar olarak da elimizden geldiği kadar eksikliğimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Yeni binamıza taşındıktan sonra daha iyi hizmet vereceğiz. Hem akademik ve hem sosyal etkinlik bakımısndan yakalığınız başarıdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum.” dedi.

Trabzon'da Okul Müdürler toplandı

MUTLAKA TÜBİTAK PROJESİ YAPALIM

Ortahisar’da 170 okuldan  32 adet Tübitak 4006 projesi yazıldığına dikkat çeken Müdür Şükür Köse, “Bu rakam çok az. Tubitak projelerinde en az 3-5 bin TL okullarımıza kalıyor. Her okulun projesi kapsamında 120 projemiz var, bu sevindirici bir durum. En yakın ilçemize iki kat fark attık. Mutlaka Tübitak projesi yapmalıyız.” dedi.

Beden eğitimi öğretmenleriyle üç kez toplarntı gerçekleştirdiklerini belirten Müdür Şükür Köse, “Spor merkezlerini öğrencilerimiz ile buluşyturmak istedik. Kaymakam beyin başkanlığında spor toplantıları tertipledik. Tüm spor merkezleri hizmetimize sunuldu. Bir tane talep gelmedi. Lig kuralım dedik, 4 okuumuz bize başvuru yaptı. Ekzersiz yapan okullarımız mutlaka spor etkinliklere katılacaklar. 108 müzik öğretmeni ile toplantı yaptık. Müzik korosu planlıyoruz. 98 müzik öğretmenimizden iki öğretmenimiz başvuru yaptı. Her hafta sonu koro çalışmamız devam ediyor.” dedi.

Müdür Şükür Köse, “Öğrencilere dağıtılacak her türlü yardım, yapılacak her türlü faaliyette mutlaka ilgili şube müdürümüz o faaliyettin içinde olacak. Yardım yapılan çocuklarımızı afişe edilmeyecek” dedi. 

Trabzon'da Okul Müdürler toplandı

ÖĞRENCİLERİMİ TEŞVİK EDELİM

Eğitim öğretimin birinci döneminde bütün ilçede herhangi bir sıkıntının yaşanmadan sona ermiş olmasının sevindirici olduğunu belirten Şaükür Köse, “Akademik başarının artırılması, fiziki altyapının iyileştirilmesi ve ikili eğitimin ortadan kaldırılması, sosyal, sportif, kültürel, sanatsal gibi konularda çalışmaların yapıldığı ve bu çalışmaların sürekli devam etmesi gerektiği kararlaştırılırken, akademik başarının artırılması için yapılacak çalışmalar, deneme sınavlarının yapılması ve sonuçlarının ilçe ve okul düzeyinde değerlendirilerek eksik kalan kazanımların tamamlanması, koçluk sisteminin uygulanması, veliler ile iletişimin güçlendirilmesi, EBA’nın etkin bir şekilde kullanılması ve kitap okuma saatlerinin düzenlenmesi ve öğrencilerin teşvik edilmesi büyük önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek okul ve kurum müdürlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Trabzon'da Okul Müdürler toplandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler