Trabzon'da öğretmen ve öğrenciler sahne aldı

Bu tiyatrodakiler öğrenci ve öğretmen

Trabzon'da öğretmen ve öğrenciler sahne aldı

Trabzon Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu anlamlı bir etkinliğe imza atarak kendi öğretmen ve öğrencilerinin sahne aldığı tiyatro gösterisiyle şehirde daha önce hiç tiyatro izlememiş olan 7 okuldan öğrencilere ilk kez tiyatro izleme fırsatı sağladı.
 
Öğretmenleri Keriman Saka ve Feyza Köse’nin hazırladığı ‘Temaşa’ül Curcuna’ isimli oyun aynı okulun Müdür Yardımcısı Ali Susam, Beden Eğitimi Öğretmeni Zeki Usta ve öğrencilerin katılımıyla Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda sergilendi. Tiyatro oyununu bugüne kadar hiç tiyatro oyunu izlememiş olan Derecik, Akyazı, Düzyurt, Karlık, Kutlugün, Yeşilova, ve Işıklar Ortaokullarından toplam 240 öğrenci izledi. 

Trabzon Mehmet Akif Ersoy Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği Karagöz, Hacivat, Keloğlan, Nasrettin Hoca, Tuzsuz Deli Bekir gibi tiplemeler izleyenlerden büyük alkış aldı. Mehmet Akif Ersoy Okulu Müdürü İbrahim Sosyal bu tür etkinleri bundan sonra sürdürmek amacında olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber