Trabzon'da öğrenciler için denetim

Trabzon'da öğrencilerin huzur ve güvenliği için il genelinde denetimler gerçekleştirildi.

Trabzon'da öğrenciler için denetim

Haber61 Haber Servisi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından öğrencilerin güvenliği ve huzurunu sağlamak amacıyla bugün il genelinde denetimler yapılmaya devam ediyor.

41 ekip ve 139 personel tarafından, öğrencilerin uğrak yerleri olması muhtemel görülen kafeler, büfeler, internet kafeler, oyun salonları gibi yerlerde, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korunması, güvenli bir ortamda gelişim ve eğitimlerini sürdürebilmesi, huzurun ve kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla eş zamanlı uygulama yapıldı.

Trabzon'da öğrenciler için denetim

Uygulama kapsamında 900 kişi sorgulanırken 13 araç, 156 umuma açık işyeri, 144 okul çevresi ve 21 park kontrol edildi. Ayrıca 1 şahsın üzerinde sigara paketi içerisinde kağıta sarılmış halde 4 adet esrar maddesi ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler