Trabzon'da "O Sene Bu Sene Resim Yarışması" başlıyor!

Trabzon'da Trabzon'da "O Sene Bu Sene Resim Yarışması" düzenlenecek.

Trabzon'da "O Sene Bu Sene Resim Yarışması" başlıyor!

Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin düzenlediği resim yarışmasında en iyi şampiyonluk sezonu fotoğrafı seçilecek.

Ortahisar Blediyesi mayıs ayı meclis toplantılarının ikinci gününde devam etti. Meclis Toplantılsına AK Partili Meclis üyesi Hüseyin  Yılmaz Başkanlık yaptı.

Meclis toplantısında Kültür ve Sosyl işler Komisyonundan gelen "O sene Bu sene fotoğraf yarışması" düzenlenmesi konusundaki madde görüşüldü.

Trabzonspor'un şampiyonluk senesine ait en iyi fotoğrafın seçileceği yarışmanın başlangıç tarihi10 Mayıs 2022 olarak belirlenirken son başvuru tarihi 07 Ekim 2022 oolarak belirlendi. juri toplanma tarihi olarak 12 Ekim ve 13 Ekim olarak belirlendi. Sonuçların ise 14 Ekim tarihinde duyurulacağı bilgisi verilid. Sergi ve ve Ödül töreninin ise 20 Ekim 2022 tarihinde saat 14'te Ortahisar Belediyesi önünde gerçekleşeceği belirtildi.

Yarışmada 1. ye 5 bin , 2. ye 4 bin TL , 3. ye 3 Bin TL, 3 adet mansiyon 1000 TL, 30 adet sergileme 500 TL olarak belirtildi.

Yapılan oylama onucunda komisyondan gelen madde oy birliği ile kabul edildi.

YARIŞMA GÖRSELİNE İTİRAZ

Yarışma maddesi komisyondan geldiği şeklinde kabul görürken, yarışma görseline yer alan stat eleştiri konusu oldu. Görseldeki stadın Akyazı stadı ile değiştirilmesi şartı ile madde kabul dildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber