Trabzon'da o mahalleden sitem: Mezarlarımızı bile taşıdık ama çalışma yok'

Orrtahisar Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantıları devam ediyor.

Trabzon'da o mahalleden sitem: Mezarlarımızı bile taşıdık ama çalışma yok'

Ortahisar Belediyesi Meclis Toplantıları başladı.

Toplantıda söz alan CHP meclis üyesi Ömer Dayı Beşirli Mahallesi'nde yol yapımı gerekçesiyle taşınan mezarlara ve muhtarların ek personel isteklerine değindi.

CHP Meclis Üyesi Ömer Dayı söz alarak " 3 konu hakkında düşüncelerimi ve gözlemlerimi dile getirmek istiyorum. Muhtarlarımız ile yaptığımız görüşmelerde şikayetleri oldu Bunların en başında yardımcı personel verilmesi. Bu geçmişte işkur üzerinden veriliyordu. Mahallelerde yapılan çalışmalarda muhtarlar da oluyor. Muhtarların işleri yoğun olunca vatandaşların muhtarlıklar önünde beklediklerini ve şikayetler olduğunu söylüyorlar.

Başka bir konu da Büyükşehir belediyesi uhdesinde olan 2 nolu Beşirli Mahallesinin Dayıoğlu mahallesinde, köy olunan dönemden herkes cenazelerinin mezarlıklarına koymuş. Orada yol çalışmaları olacak diye mezarlarımızı Uğurluya taşıdık ama orada hiç çalışma olmadığı gibi TİSKİ çalışmaları sonucunda da mağdur olduk. Büyükşehir belediye başkanımız Mahalleye geldi ama bilgimiz olmadı. Buradaki talepleri kendisiyle kendisiyle paylaşamadık.

Başkan Genç cevaben " 2 nolu beşirli mahallesi ile alakalı konuyu Büyükşehir belediyesinden takibini yapalım.

Muhtarlarımız konusunda bir insiyatifimiz yok. Önceden Ortahisar belediyesine iş kur üzerinden aınan personel muhtarlıklarımızda görevendirilmiti. Şuanda o konuda bir çalışma yapmamız mümkün değil.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber