Trabzon'da o iş mülakatına gidemedi mülakat heyeti hastaneye gitti

TİSKİ personel alım mülakatlarına yaşadığı talihsiz olay nedeniyle katılamayacağını bildiren adayı hasta yatağında sınav yaptı.

Trabzon'da o iş mülakatına gidemedi mülakat heyeti hastaneye gitti

Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere personel alım ilanı mülakatları TİSKİ Genel Müdürlüğünün Esiroğlu İçmesuyu Arıtma Tesisi'nde kurulan sınav merkezinde gerçekleştirildi. 17 Şubat-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen mülakat ve uygulama sınavlarında 2237 aday tek tek komisyon karşısına çıktı. 

TİSKİ Genel Müdürlüğü, oluşturduğu sınav alanında adayların tüm ihtiyaçlarına cevap vermenin yanında hiçbir adayın mağduriyet yaşamaması adına mülakata çeşitli nedenlerle katılamayacağını belirten adayları yerinde mülakata aldı. Geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşayan ve ailesi tarafından durumu TİSKİ yetkililerine bildirilen Fırat Bülbül (27), tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde mülakata alındı. 

Komisyon tarafından kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Fırat Bülbül, TİSKİ'nin bu uygulaması nedeniyle kendilerine teşekkür etti. Talihsiz bir olay sonrası hastanede olduğunu belirten Bülbül, "Cuma günü TİSKİ mülakatım vardı. Babam hastaneden çıkmamın mümkün olmadığını ancak bir şekilde mülakata girmem gerektiğini TİSKİ yetkililerine iletti. Onlar da sağolsunlar bugün hastanede mülakatımı yaptılar" dedi. 

Personel ilanına Beden İşçisi olarak başvurduğunu ifade eden Fırat Bülbül, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu'nun 'Bizim adaletimize güvenenler mahcup olmayacak' sözünü şimdi daha iyi anladım. Gerçekten şeffaf ve hakkaniyetli bir alım süreci yaşandığına şahit olduk. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, TİSKİ Genel Müdürüne ve yetkililerine bize verdikleri değer için teşekkür ediyorum. Böylesi bir uygulama beklemiyordum" diye konuştu. Baba Murat Bülbül de Büyükşehir ve TİSKİ yetkililerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler