Trabzon'da nefes terapisi yapılacak!

Trabzon'da Umut Ve Yaşam Derneği tarafından nefes terapisi düzenlenecek.

Trabzon'da nefes terapisi yapılacak!

Umut ve Yaşam Derneği tarafından 4 Ocak Çarşamba 2017 tarihinde Varlıbaş AVM’de Nefes Terapisi etkinliği düzenlenecek.

Kanserli hasta ve hasta yakınlarına kol kanat geren Umut Ve Yaşam Derneği 2017 yılındaki ilk etkinliğini 4 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirecek. Hasta ve yakınları için düzenlenen bu etkinliğe isteyen herkes katılabilecek. Doğru nefes almak hayatı kolaylaştırır gerçeği ile yola çıkan derneğin sloganı “Doğru Nefes Mutlu Yaşam” Ankara’dan Trabzon’a gelecek olan uzman terapistler tarafından verilecek olan kursa katılmak isteyenlerin Dernek Başkanı doktor Nimet Baki ile iletişime geçebileceği bildirildi.

Bitmeye yüz tutan enerjinizin yeniden şarj olmasını, yeniden yapılanmasını ve zihnimizin sakinleşmesini, psikosomatik ağrılar, tatminsizlik, huzursuzluk, uykusuzluk, depresyon, metabolizmanın dengesiz ve düzensizliği gibi sorunların tedavisinde etkili olan bu terapiye katılmak için telefon numarası 05335445633

Trabzon'da nefes terapisi yapılacak!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber