Trabzon'da nefes almaya gelenler iğrenç görüntü ile karşılaşıyor

Trabzon'da Boztepe'ye nefes almaya giden vatandaşlar iğrenç görüntü ile karşılaşıyor.

Trabzon şehrinin dünyaca ünlü balkonu Boztepe Mahallesi Piknik Alanında bulunan çamlık alan alemciler yüzünden rahat nefes alınıp piknik yapılmaz hale geldi.

Trabzon Boztepe Mahallesi Piknik Alanında bulunan ve çamlık alanla bezeli mesire yeri halk dilinde alemci diye adlandırılan kişi veya kişilerce yeşil güzel doğa harikası yer kirletiliyor ve yangına davetiye çıkartıyorlar. Nefes almaya gelen vatandaşlar ise bu çirkin manzara karşısında şaşıp kalıyor.

BU DOĞAYI GELECEK NESİLE TAŞIMALIYIZ

Hemen hemen her gün boş kaldıklarında çamlık alanı temizlediklerini belirten mahalle sakinleri “biz bu çam ağaçlarıyla bezeli yerde nefes almaya çalışıyoruz. Bu alanda sadece insan yaşamıyor diğer canlılarda yaşıyor nefes alıyorlar. Maalesef içki içenler mi sigara içip söndürmeden arslanlar mı ararsanız hepsi burada. Nefes almak için yerli yabancı turistler ve mahalle sakinleri geliyorlar.Bu manzarayı görünce şok oluyorlar adeta bu güzel yeşillik içinde bu tablo olmaz diye söyleniyorlar" diye konuştular.

Trabzon'da nefes almaya gelenler iğrenç görüntü ile karşılaşıyor

Trabzon'da nefes almaya gelenler iğrenç görüntü ile karşılaşıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber