Trabzon'da mültecilere yardım eli uzattılar

Trabzon’da Gülbaharhatun Mahallesinde yaşayan mültecilere, Gülbaharhatun Muhtarlığı ve Hayrat İnsani Yardım Derneği yardım eli uzattı.

Trabzon'da mültecilere yardım eli uzattılar

Trabzon’da Gülbaharhatun Mahallesinde yaşayan mültecilere, Gülbaharhatun Muhtarlığı ve Hayrat İnsani Yardım Derneği yardım eli uzattı, mültecilerin mutlulukları gözlerinden okundu

Trabzon’da yaşayan mülteciler için harekete geçen Gülbaharhatun Mahallesi Muhtarlığı ve Hayrat İnsani Yardım Derneği, yardım paketleri hazırladı. Hazırladıkları yardım paketlerini, muhtarlık binası önünde ihtiyacı olan mültecilere dağıttılar.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Temsilcisi Fahrettin Köroğlu yapılan yardım ile ilgili, “Dünya genelinde yapılan bir yardım. Bölgemizde ensar, muacir ruhunu yaşatmak için mahalle muhtarımızla birlikte resmiyet içerisinde bu işe giriştik. Suriyeli, Afganlı muhacir kardeşlerimize ensar ruhu ile yardım ediyoruz. Gönüllerin incitmeden bir nebze olsun yardım etmek istiyoruz.

Yardım paketlerinin içinde kıyafet, bebek maması, kumanya paketleri yer alıyor. Yaklaşık 100 kişiye yardım edeceğiz” dedi. Gülbaharhatun Muhtarı Hikmet Mısır ve Hayrat İnsani Yardım Derneği Temsilcisi Fahrettin Köroğlu muhtarlık binası önünde toplanan mültecilere yardım paketlerini dağıttı.    Meryem Akgün

Trabzon'da mültecilere yardım eli uzattılar
Trabzon'da mültecilere yardım eli uzattılar


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber