Trabzon'da muhteşem gala

Karadeniz esintili 'Seni Seven Ölsün' filminin galası Trabzon'da yapıldı.

Trabzon'da muhteşem gala
Haber61 / Haber Servisi

Çekimleri Trabzon'da yapılan romantik komedi filmi ‘Seni Seven Ölsün’ün galası Trabzon’da gerçekleşti. 
 
Trabzon’un Çaykara ilçesinde çekilen, yapımcılığını Trabzonspor Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp’in sahibi olduğu NTC Medya ile yönetmenliğini Cem Tabak’ın üstlendiği romantik komedi türündeki ‘Seni Seven Ölsün’ filminin Forum Trabzon'da düzenlenen galasına filmin oyuncularının yanı sıra spor, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından pek çok tanınmış isim katıldı. Saat 20.00’de açılış kokteyliyle başlayan filmin galasına Trabzonlular büyük ilgi gösterdi. 
 
Televizyon dünyasının sevilen yüzlerinin rol aldığı Seni Seven Ölsün filminin başrollerini Alper Saldıran, Fulya Zenginer, Hüseyin Avni Danyal ve Durul Bazen üstlenirken, filmin kadrosunda Ruhi Sarı, Hakan Salınmış, Sacide Taşaner, Şamil Kafkas, Nuray Yeşilaraz ve Eylem Tanrıver gibi tanınmış isimler de yer alıyor. 

Kahkaha garantili Karadeniz esintili filmde ayrıca, Haber 61 ailesinin başarılı güvenlik muhabiri Şükrü Üçüncü de yeteneklerini sergiliyor. 

Kokteylden sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan film ekibi, Trabzonluların ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, filmin diğer Karadeniz filmlerinden çok farklı olduğunu vurguladı. 

Film hakkında konuşan başrol oyuncusu Trabzonlu Hüseyin Avni Danyal, "Bizde küfür yok. Bende Trabzonlu olduğum için biliyorum. Trabzon halkın genelde tepkisi "Biz bu  kadar küfürle anılacak şehrin insanları mıyız"  Bizim filmimizde böyle bir şey yok. Bir sürü genç arkadaşımın genelde bu yöreden problem çıkartan şive konusunu da iyi bir şekilde çözdüklerini düşünüyorum. Bu filmin başarısı ile seyirciye ne kadar sahip çıktığını görüp Mehmet bey ikinciye düşünebilir” diye konuştu.

Filmin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, filmin devamının yapılıp yapılmayacağı sorusunu, “Biz sevdiğimiz için yapıyoruz. Trabzon sevdamızın paralelindeki çalışmalar bunlar. Biz sevdiğimiz için ikincisini de üçüncüsünü de yaparız. Bu iyi bir film” şeklinde cevapladı. 













 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler