Trabzon'da muhtardan mobil market hizmeti

Trabzon'da muhtar mobil market hizmetini devreye soktu.

Trabzon'da muhtardan mobil market hizmeti

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan önlemler Trabzon'un en ucra mahallelerinde bile seferberliğe dönüştü. 

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi Denizli Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş de sokağa çıkma yasağı olan 65 üstü ve virüs nedeniyle risk altında olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için mobil market hizmetini devreye soktu. 

Konu ile alakalı açıklama yapan muhtar Keleş "Denizli Mahallesi Muhtarı Olarak Dünyada ve Ülkemizde Korona Salgınından Dolayı Önlemler Noktasında Sosyal Devlet Olmanın Gereğini Yapıyoruz. Bundan Dolayı Sokağa Çıkma Yasağı Olan 65 Yaş Üstü ve Virüs Nedeniyle Risk Altında Olan Vatandaşlarımızın ayrıca Mahalle Halkımızın Market ve Gıda Temizlik Ihtiyaçlarını Karşılamak Amacıyla Bugün Mobil Market Hizmetimizi Başlattık.Bundan Sonra Salı ve Cumartesi Günleri Market Hizmetimiz Mahalle Halkına Sunulacaktır. Bizim İçin Önemli ve Değerlisiniz.Başımızın Tacısınız.." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler