Trabzon'da MHP'den İyi Parti'ye sert tepki

MHP Trabzon teşkilatından İyi Parti Trabzon teşkilatına tepki geldi.

Trabzon'da MHP'den İyi Parti'ye sert tepki

Haber61 Haber Servisi

Türkiye seçim sürecine girerken yerelde de seçim rüzgarları sert şekilde esiyor. Trabzon'da MHP ve İyi Parti arasında gerilim yaratacak açıklamalar gelmeye devam ediyor.

MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kar, sert bir açıklamada bulunarak İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan'a tepki gösterdi.

Kar "Tek derdi Devletin ve Milletin bekası olan Türk dünyası Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin geçmişte TBMM genel kurulunda çekilmiş fotoğrafını göstererek ağıza alınmayacak hakaret ve yorumlar yapan İP Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan haddini aşarak ülkücü şehitleri de ağzına almıştır.  Sayın Genel Başkanımızın devletin ve milletin bekası için şer ittifaklarını bertaraf etmek adına yaptığı çalışmalar vatan millet sevdalısı halkımız tarafından takdirle karşılanırken, seçmenlerini ülkücü katillerine oy vermek zorunda bırakanlar öncelikle kime hizmet ettiklerine baksınlar. Bize uzatılan eli geri çevirmez ya yumuşak dokunuşla sarar ya da kuvvetimizce sert bir şekilde ezeriz. Kimse, hele de hiçbir şer odağı, bize ne yapacağımızı söyleyemez. Herkes haddini bilmeli." dedi.

Kar sözlerini  "Ülkücü hareketin ve Türk dünyasının Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli'dir. Siz sadece izleyin." ifadelerini kullanarak sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber