Trabzon'da mezarlık sorunu çözülecek

Meclis görüşmelerinde gündeme geldi

Trabzon'da mezarlık sorunu çözülecek
Haber61 Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım ayı meclis toplantısı bugün devam ederken ilçelerin mezarlık sorunu gündeme geldi. 

Mecliste, Akçaabat ilçesinin önemli bir mezarlık sıkıntısı yaşadığını belirten Burhan Cahit Erdem, konu ile ilgili bir çalışma yapılıp yapılmadığını sordu.
Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu soru üzerine “Başkanımız burada burası olur desin kamulaştırma cihetine gidelim” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen "Bir hazine arazisi var. Burası Büyükşehir’de, devredilip gerekli çalışmalar yapılıp sıkıntı giderilebilir” dedi. Başkan Türkmen’in bu sözleri üzerine Başkan Gümrükçüoğlu "Bir an önce çalışmaları yapıp halkın hizmetine sunalım" ifadelerini kullandı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de Akçaabat'ta olduğu gibi kendi ilçelerinde de mezarlık sorunu olduğunu dile getirdi. Çebi "Araklı’nın da böyle bir isteği var. Bizim de belirlediğimiz alanlar var ve buraların da işleme alınmasını istiyoruz” dedi.

Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çebi’nin bu isteği için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler