Trabzon'da marketten aldığı hindisi çalındı polise başvurdu

Trabzon'da marketten aldığı hindisi çalındı polise başvurdu

Trabzon'da marketten aldığı hindisi çalındı polise başvurdu
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen bir vatandaş komedi filmlerini aratmayan bir ihbarda bulundu.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; 47 yaşındaki T.K. isimli şahıs Trabzon Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek hırsızlık başvurusunda bulundu. Burada yetkilerle konuşan T.K. vermiş olduğu ihbarda, “ Markete gittim. Burada reyonlarda hindinin indirimde olduğunu gördüm ve en irisini seçtim, kasaya giderek aldım. Sonrasında kenara koydum ve poşetler için eğildiğimde satın almış olduğum hindinin çalındığını gördüm. Ben o hindiyi seçmiştim en irisi de oydu. Şikayetçiyim.”söyledi.
 
Şahsın vermiş olduğu ifade sonrasında marketin bulunduğu semtin güvenliğinden sorumlu Gülbaharhatun Polis Merkezine yönlendirilen T.K. burada ki ifadesinde de hindisini çalan şahıstan şikayetçi olunca  polis ekipleri; markete giderek güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Polis ekipleri T.K’nın hindisini çalan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler